عصر روز ۲۰ ام اسفند ۱۳۹۷ در همایشی تحت عنوان "آوای امید" که با مشارکت بیمارستان بهمن، مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلا (مکسا) و موسسه خیریه نیکوکاران شریف در محل سالن همایشهای بیمارستان فوق تخصصی بهمن برگزار شد، با حضور شهردار محترم منطقه مهندس رسول کشت پور و مدیر کل سلامت شهرداری تهران دکتر زینب نصیری و ریاست بیمارستان بهمن دکتر محور از تعدادی از اعضای کانون پزشکان داوطلب منطقه دو  و جمعی از خیرین حوزه سلامت این منطقه تقدیر به عمل آمد.

دکتر محور رئیس بیمارستان با اهدای هدیه نفیس به پاس خدمات ارزنده رسول کشت پور در عمران و سازندگی منطقه ۲ و کسب عنوان چهره برتر راه و ساختمان سال ۹۷ با رای شهروندان تقدیر به عمل آورد.

در اختتامیه این مراسم که به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ برگزار شده بود با معرفی صندوق حمایتی آلا از سوی مدعوین خیر از بیماران سرطانی حمایت به عمل آمد..

گفتنی است در حاشیه این برنامه نمایشگاهی از آثار هنرمندان خیر برپا شده بود و شهردار منطقه۲ به منظور حمایت از بیماران سرطانی از این نمایشگاه مبلغ قابل توجهی خرید کردند.