به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، تعبیه دو دریچه همزمان بدون نیاز به عمل جراحی در بیمار با نارسایی دریچه‌ای ، برای اولین بار در کشور انجام شد که سرپرستی تیم بیمار در بیمارستان بهمن را دکتر مسعود قاسمی متخصص قلب و عروق  برعهده داشت.

دکتر سیدفخرالدین نورمحمدی رئیس بیمارستان بهمن در این باره گفت: وقتی فشار شریان در ریه ها بالا رود دریچه های قلب خون را به کبد پس زده و کبد بزرگ و دچار نارسایی می شود و برگشت خون باعث تجمع آب در شکم خواهد شد خوشبختانه با این روش و تکنیک نوین این عوارض در بیماران ایجاد نمی شود .

لازم به ذکر است ، این جراحی برای اولین بار در ایران در 3 مرکز اصلی روی 3 بیمار انجام شد که آنها با این شیوه نوین تحت درمان قرار گرفتند و خوشبختانه موفقیت آمیز بود.

همچنین از مزایای این شیوه این است که بیماران دیگر نیاز به جراحی باز قلب ندارند و کیفیت زندگی بیمار بسیار بهتر از قبل می شود.