به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز یک شنبه 2 بهمن ماه به منظور پایش سلامت ساکنان منطقه 2 تهران ایستگاه تست قند خون و سنجش فشار خون در فروشگاه شهروند از سوی بیمارستان بهمن برپا شد.

در روزشمار بسیج ملی تغذیه که با شعار "حال خوب با وزن مناسب " در سراسر کشور در حال اجراست ، دوم بهمن ماه به نام "چاقی و جوانی جمعیت"  انتخاب شده است.

در همین راستا تیم کارشناسان تغذیه و کارشناس آموزش به بیمار، بیمارستان بهمن در فروشگاه زنجیره ای شهروند منطقه 2 حضور یافته و ایستگاه پایش قند خون ، فشار خون و مشاوره تغذیه  و برچسب خوانی راه اندازی کردند.

در ایستگاه سلامت از مشتریان و پرسنل این فروشگاه در رده های سنی مختلف به صورت رایگان تست قند خون و فشار خون گرفته شد سپس با مشاوره تغذیه مشکلات تغذیه ای را در میان گذاشته و مشاوره دریافت کردند.