دکتر صوفی زاده، نایب رییس فدراسیون فوتبال در امور بانوان با حضور در بیمارستان بهمن از ملی پوش زیر ۱۹ سال کشورمان عیادت کرد.

فاطمه متولي طاهر بازيكن تيم ملي فوتبال جوانان از هيات فوتبال استان مازندران كه براي حضور در تورنمنت بين المللي به سوچي روسيه اعزام شده بود در دقيقه ١٦ بازي با تيم كراسنادار دچار آسيب ديدگي از ناحيه مچ پا شد كه پس از اعلام وضعيت این ملی پوش به فدراسيون، در اسرع وقت كميته بانوان، كميته پزشكي و سازمان تيم هاي ملي به همراه کمیته تشريفات تصميم به بازگشت وی به ایران براي انجام مداوا گرفتند. گفتنی است،ملی پوش کشورمان با اولين پرواز روز گذشته وارد ايران و صبح روز ٦ فروردين ماه ٩٦ در بيمارستان بهمن واقع در سعادت آباد تهران تحت عمل جراحي قرار گرفت.بر همین اساس دکتر لیلا صوفی زاده از این ملی پوش عیادت کرد و گفت:خوشبختانه وضعیت جسمانی این بازیکن مطلوب بوده و طی یکی دو روز آینده از بیمارستان مرخص میشود. شايان ذكر است،دکتر صوفی زاده،نايب رئيس امور بانوان از زحمات كميته پزشكي كه همكاري لازم را در اين زمينه داشتند،تقدير و تشكر كرد.