مرجان مشکل گشا کارشناس برنامه ریزی آموزش در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان بهمن در خصوص برگزاری این دوره گفت:

تا افراد بتوانند در برابر حوادث از خود دفاع کرده و با این شناخت ها آمادگی لازم در برابر حوادث را داشته باشند.

وی در ادامه افزود: ایمنی در برابر زلزله سبب می شود تا آسیب های انسانی کاهش پیدا کند به خصوص در مواقعی که زلزله شدید است افراد می توانند در بیمارستان ها به بیماران خدمات لازم را ارائه کنند و زلزله را مدیریت کنند.

این کارشناس تصریح کرد: در مواقع زلزله های شدید قطعا بیمارستان ها یکی از مراکزی است که شلوغ خواهد شد و جمعیت به این مراکز هجوم می آورند و حتی ممکن است خود مراکز درمانی هم امکانات شان از دسترش خارج شود و قابلیت امدادرسانی نداشته باشند بنابراین پرسنل بیمارستان ها نیز باید آموزش دیده باشند تا بتوانند در مواقع بحرانی از پس مشکلات برآیند.