به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، هفته ملی جمعیت از ۲۴ اردیبهشت لغایت ۳۰ اردیبهشت ماه سال جاری با شعار “ایران جوان، ایران قوی” و “نقش من در جوانی ایران” در سراسر کشور نامگذاری شده و روز شمار هفته جوانی جمعیت 1403 به شرح زیر می باشد:

به گزارش واحد روابط عمومی  بیمارستان بهمن، روز 28 اردیبهشت ماه مصادف با 17 می 2024،  روز جهانی فشار خون بالا عنوان گردید و شعار امسال " فشار خون خود را دقیق اندازه گیری کنید و با کنترل آن زندگی طولانی تری داشته باشید " می باشد.

به گزارش واحد روابط عمومی بیمارستان بهمن  روز شنبه  مورخ 22/02/1403مراسم گرامیداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت دست (5 می 2024)  با شعار" چرا همچنان به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد بهداشت دست مهم است؟"

مراسم بزرگداشت روز کارگر روز سه شنبه 11 اردیبهشت1403 در سالن اجتماعات بیمارستان فوق تخصصی بهمن برگزار گردید. در این مراسم که با حضور مسئولین و کارمندان برگزار گردید، از تلاشهای کارگران ساعی تقدیر و تشکر بعمل آمد.