به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روزپنج شنبه سی ام فروردین همزمان با گرامیداشت سالروز تولد دانشمند فرزانه ی ایرانی، حکیم جرجانی بنیان گذار و  پدر علوم آزمایشگاهی، به عنوان روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی مراسم  گرامیداشت و تقدیر از اساتید وهمکاران محترم آزمایشگاه بیمارستان بهمن با اجرای دکتر محمد نظری  در سالن اجتماعات این مرکز درمانی برگزار گردید.

درابتدا مراسم با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید آغاز و با سخنرانی جناب آقای دکتر سید فخرالدین نورمحمدی مدیرعامل و ریاست بیمارستان ، جناب آقای دکتر محمدرضا نظری پویا مدیر بخش آزمایشگاه ، جناب آقای دکتر مسعوددونلو مسئول فنی آزمایشگاه و جناب آقای دکتر محمدتقی حقی آشتیانی (پاتولوژیست ) ادامه یافت .

این مراسم  با اجرای موسیقی زنده ، و تقدیراز کارکنان نمونه آزمایشگاه  و با برش کیک و گرفتن عکس به اتمام رسید.