به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز شنبه 7 اسفند ماه به مناسبت هفته سلامت مردان در لابی بیمارستان بهمن پایگاه سلامت مردان برپا شد.

نامگذاری هفته اول اسفند ماه در کشور ما، با هدف تاکید بر سلامت مردان کشورمان و حساس سازی مردان جامعه ایرانی برای توجه بیشتر به جنبه های مختلف پیشگیری از مخاطرات سلامت بوده است که این مهم به خوبی در بیمارستان بهمن مورد اهمیت قرار می گیرد و به همین منظور در این مناسبت ملی پایگاه سلامت مردان نیز برگزار شد.

در پایگاه سلامت مردان ، برای مراجعه کنندگان به این پایگاه سنجش میزان قندخون و فشار خون به صورت رایگان انجام شد.

با توجه به اینکه هفته ملی سلامت مردان در ایران از تاریخ یکم تا هفتم اسفند ماه به مدت یک هفته در نظر گرفته شده است برپایی پایگاه سلامت در بیمارستان بهمن نیز در راستای ارتقای سلامت مردان برگزار شد . همچنین در این پایگاه به مراجعه کنندگان بروشورهایی با عناوین راهنمای سبک زندگی سالم در مردان، کرونا و سلامت روان، اصلاح باورهای نادرست در مورد واکسیناسیون کرونا و راهنمای خود مراقبتی و غربالگری مردان ارائه شد تا با مطالعه آن در خصوص حفظ خود سلامت آگاهی لازم را داشته باشند.