به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز سه شنبه 23 خرداد ماه کلاس آموزشی تئوری و عملی  " اطفاء حریق" با گروه هدف کلیه پرسنل، بویژه رابطین آتش نشانی و پرسنل اورژانس بیمارستان دراین مرکز درمانی برگزار شد.

آقای رضایی و آقای زارعی مدرسین آتش نشانی ایستگاه شماره 25 در این کلاس آموزشی به سخنرانی پرداختند وهمچنین پرسنل را در اجرای آموخته ها در کار عملی همراهی نمودند. پیش گفتار این کلاس با اهمیت هر فرد در اقدام سریع در اطفاء حریق آغاز گردید و زمان یکی از طلایی ترین عوامل پیشگیری از گسترش حریق ذکر شد و در ادامه درباره مدیریت ریسک در پیشگیری از حوادث، ایمنی سیلندرها در بیمارستان، شناسایی مکان های پر خطر، مثلث آتش، طبقه بندی آتش سوزی ها و انواع خاموش کننده های دستی نکات قابل توجهی را ذکر کردند.

پس از اتمام کلاس تئوری در محوطه بیمارستان کار عملی شبیه سازی آتضش سوزی و نحوه صحیح مقابله با آن تمرین شد. در ابتدا به صورت عملی توضیحاتی عنوان گردید و سپس پرسنل بیمارستان اقدام به تمرین خاموش کردن آتش نمودند.