به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، با توجه به آغاز هفته جهانی و ملی  سلامت مردان به دلیل اهمیت سلامت مردان و آگاهی از بیماری های خاموش قابل پیشگیری، در این راستا تیم سلامت بیمارستان بهمن در مرکز آتش نشانی منطقه 2 تهران حاضر و کلیه پرسنل این مرکز  توسط

جناب آقای دکتر آقامحمدی و کارشناسان سلامت  معاینه و مورد غربالگری قرار گرفتند . همچنین  میز خدمت در لابی بیمارستان جهت پایش فشار خون ، قندخون وتوزیع بروشورها ، همراه با آموزش چهره به چهره جهت ارتقا و افزایش سطح آگاهی آقایان نسبت به غربالگری و آزمایشات در هررده سنی برپا گردید . شایان ذکراست سمینار سلامت مردان با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر عرب با گروه هدف کلیه کارکنان و مراجعین بیمارستان در خصوص کنترل استرس ، تغذیه سالم و بیماری های غیر واگیرشایع در مردان برگزار شد.