به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، روز شنبه 24 تیر ماه کنفرانس علمی یکروزه

" بیماری های نو پدید و باز پدید (التور و سرخک)"  با گروه هدف متخصصین، پزشکان عمومی، پرستاری، مامایی، هوشبری و اتاق عمل بیمارستان بهمن و سایر مراکز درمانی با امتیاز بازآموزی دراین مرکز درمانی برگزار شد.

دکتر آقازاده متخصص بیماری های عفونی  و تب دار و فوق تخصص بیماری های نقص ایمنی در این کنفرانس علمی به سخنرانی پرداخت. وی ابتدا ارتباط فصل گرما با افزایش امکان ابتلای اقشار جامعه به بیماری های عفونی، نکات مهمی را عنوان نمود و درباره سرخک و راه های انتقال، روش های پیشگیری، واکسیناسیون و همچنین درمان آن اطلاعات مفید و کلیدی را ذکر کرد. در ادامه بیماری وبا که احتمال شیوع آن با فصل گرما افزایش می یابد را تشریح نمود و تاکید کرد مهترین  راه پیشگیری از بیماری وبا بهداشت آب و مواد غذایی است و همچنین بهداشت دست را یکی از کلیدی ترین اقدامات جهت پیشگیری از بیماری وبا ذکر کرد، زیرا واکسنی جهت پیشگیری به علت تنوع زیر گروه های باکتری مبتلا کننده  وبا وجود ندارد. دکتر آقازاده در انتها درمان این بیماری را تشریح نمود. شرکت کنندگان با پرسش و پاسخ ابهامات خود را در مورد بیماری سرخک و وبا بر طرف نمودند.