به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار (17 سپتامبر ) 26 شهریور 1402 مراسمی جهت گرامیداشت این روز با حضور و تشریف فرمایی

جناب آقای دکتر مشکی معاون محترم درمان داتشگاه علوم پزشکی ایران،

جناب آقای دکتر آخشته مدیر محترم درمان داتشگاه علوم پزشکی ایران،

جناب آقای دکتر نجفی مدیر محترم پرستاری داتشگاه علوم پزشکی ایران

و سرکار خانم نژاد فاضل کارشناس ایمنی و کنترل عفونت داتشگاه علوم پزشکی ایران،

مدیر عامل و جمعی از اساتید و پزشکان محترم ، کارکنان واحدهای بالینی ، پشتیبانی و اداری برگزار گردید .

این مراسم با معرفی شعار "مشارکت بیماران برای ارتقا ایمنی بیمار" آغاز شد . سپس مدیر عامل محترم بیمارستان بهمن جناب آقای  دکتر سید  فخرالدین نورمحمدی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان گرامی بر اهمیت ایمنی بیمار در ارائه خدمت سلامت  به بیماران تاکید نموده و از همه پرسنل بیمارستان بهمن خواستند تا این امر را سرلوحه کار خویش قرار دهند . در ادامه کلیپی که  با حضور و مشارکت اساتید و پزشکان و کلیه پرسنل به مناسبت روز جهانی ایمنی بیمار تهیه شده بود  ؛ با هدف تاکید براین امر که همه همکاران در ارتقا ایمنی بیمار سهیم هستند، پخش گردید.

معاون محترم درمان داتشگاه علوم پزشکی ایران  جناب آقای دکتر مشکی ، مدیر محترم درمان جناب آقای دکتر آخشته به ایراد سخنرانی پرداختند .

مراسم اهدا لوح زرین بخش دوستدار ایمنی بیمار، به بخش های منتخب انجام شد .

در ادامه، برگزاری مسابقه با طرح سه سوال مرتبط با ایمنی بیمار و اهدا جوایز انجام شد ، تقدیر از سه نفر از پرسنل منتخب بیمارستان که در زمینه ارتقا فرهنگ ایمنی بیمار تلاش شایسته داشتند به عمل آمد ؛ در خاتمه با حضور کلیه حاضرین مراسم برش کیک و ثبت تصویر لحظات جشن گرامیداشت روز جهانی ایمنی بیمار صورت پذیرفت .