شعار روز جهانی قلب سال 2023 میلادی با عنوان  "با شناخت عوامل خطر بیماری قلبی عروقی ، از قلب خود بهتر مراقبت کنید "“Use Heart  Know Heart”  انتخاب شده است.

بیماری های قلبی عمدتا بدون علامت هستند و معمولا از سنین ده سالگی در افراد مستعد شروع میشود و احتمال ابتلا بعضا در سنین جوان تر هم وجود دارد، اما در سنین بالای چهل سال با بروز علائم پدیدار میشوند بنابراین غربالگری از اصول اولیه پیشگیری است و باید قبل از اینکه بیماری علامت دار و دارای عوارض شود آن را تشخیص و نسبت به درمان آن اقدام کرد تا از عوارض و آسیب آن بر بدن جلوگیری شود.

بیمارستان بهمن به مناسبت روز جهانی قلب در لابی این مرکز درمانی، با هدف ارتقا آگاهی افراد  در خصوص انتخاب شیوه زندگی سالم و ایجاد چند تغییر ساده جهت حفظ سلامت قلب خود، پایگاه سلامت دایر و ضمن پایش فشارخون اقدام به توزیع بروشورهایی با محتوای علمی پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی بین مراجعه کنندگان نمود.

همچنین به مناسبت روز جهانی قلب مصاحبه ای با جناب آقای دکتر نجف فاضلی فوق تخصص قلب و عروق در بیمارستان بهمن صورت گرفت .

قلب مرکز سلامتی هر فرد است. فقط چند اقدام ساده مانند تغذیه سالم تر ، فعالیت بدنی بیشتر ، ترک دخانیات و ... می تواند سلامت قلب و رفاه کلی را بهبود بخشد.