به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن ،    مراسم بزرگداشت «روز جهانی ایمنی بیمار» درتاریخ 27/06/1403 و تقدیر از بیمارستان های برتر استان تهران با حضور معاون درمان و رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت در سالن اجتماعات این معاونت درمان وزارت بهداشت برگزار شد . طی این مراسم بیمارستان بهمن به عنوان تنها بیمارستان خصوصی مدعو مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن، هفته جهانی تغذیه با شیرمادر از 10 الی 16 مردادماه سال جاری با شعار "حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه "  (Breastfeeding Support for All)در سراسر کشور نامگذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهمن در راستاي حفظ و ارتقاء سطح ايمني بيمارستان و با توجه به  اهميت برگزاري مانورهاي آموزشي، به همت واحد بهداشت حرفه اي اين مركز و با همكاري ايستگاه آتش نشاني شماره 25 ، کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات اعلام و اطفا حریق و نحوه استفاده عملی تجهیزات توسط نماینده محترم آتش نشانی جناب آقای نیک بخت در اين مركز برگزار گرديد.

سازمان بهداشت جهانی 28جولای را به عنوان روز جهانی هپاتیت انتخاب کرده است. این روز نه ‌فقط زمانی برای توجه به پیشگیری و درمان هپاتیت است؛ بلکه یادبود دانشمندی است که با یافتۀ خود به درمان این بیماری کمک بسیار کرد.

بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت خود مراقبتی به مجموعه عملکردهایی گفته می‌شود که هر فردی برای حفظ سلامت جسمی و روانی، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها و اقدامات درمانی مناسب برای بهبود خود به کار می‌گیرد .  پر واضح است که شیوه زندگی مدرن و محیط زیست